Izvor: Blic, 29.Okt.2021, 13:52

"Marić me je pozvao u jutarnji program, a već posle drugog pitanja sam bio primoran da mu kažem: Je l' ti to mene ZEZAŠ?"

U onaj ponedeljak, krenuo sam za Beograd da gostujem kod Teše Tešanovića na Balkan info. Svratio sam u "Festinu" da popijem jutarnju kafu i da mi naprave prženice da bi, usput, u autobusu doručkovao. Кad, advokat Vuja će da mi kaže: "Da li si čuo da te onaj Marić na Hepiju proziva?! Кao, gde je sada Jovanović da podigne glas protiv toga što se, opet, pominje izgradnja nuklearnih centrala u Srbiji! Bilo je pola devet ujutru i pozovem Marića na mobilni: "Čujem da te zanima šta mislim o nuklearkama! Pozovi me u jutarnji program da ti kažem, jer, evo, polazim za Beograd!"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.