Izvor: Blic, 25.Jun.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Novi ciklus investicija uticaće na dalji rast ekonomije

Ministar finansija Siniša Mali rekao je danas u Londonu, na Blumbergovom "Forumu o razvoju novih tržišta i perspektivama u 2019. godini", da će najavljeni novi investicioni ciklus u Srbiji pomoći daljem rastu srpske ekonomije. On je govorio na panelu o izazovima sa kojima se susreću zemlje u razvoju, gde je istakao da je Srbija prošle nedelje na Londonskoj berzi imala najuspešniju emisiju obveznica u svojoj istoriji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mali: Novi ciklus investicija uticaće na dalji rast ekonomije

Izvor: RTS, 25.Jun.2019

Ministar finansija Siniša Mali rekao je u Londonu, na Blumbergovom "Forumu o razvoju novih tržišta i perspektivama u 2019. godini", da će najavljeni novi investicioni ciklus u Srbiji pomoći daljem rastu srpske ekonomije.  . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.