Izvor: Blic, 28.Maj.2020, 15:02

Ma da li je ovo uopšte moguće: MLEKO koje jednim dodirom MAGIČNO eksplodira u HILJADU BOJA zaludelo je čitav Internet. Postoji li objašnjenje za ovaj fenomen?

Svi obožavamo da rešavamo optičke iluzije, ali sada se pred nama našao jedan izazovniji zadatak – magični eksperiment s mlekom kojim se dobija prava optička eksplozija! Pogledajte video i saznajte šta će da se desi. U pitanju je bezbedan i zabavan opit, koji možete i sami da izvedete kod kuće i oduševite sve prisutne, a naročito najmlađe. Potrebno vam je: malo punomasnog Dr Milk mleka, prehrambene boje, deterdžent za pranje sudova, štapići za vatom i jedan tanjir.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.