Izvor: Blic, 30.Avg.2019, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT PLANINARA NA RTNJU Poslovni čovek, otac dvoje dece zaputio se sam noću u planinu, pa PRONAĐEN MRTAV

Novosadski građevinski investitor Aleksandar Mijanović (45) nestao je u subotu uveče na planini Rtanj, saopštili su njegovi prijatelji. Gorska služba spasavanja oglasila se juče po podne saopštenjem u kom se navodi da su njeni pripadnici na toj planini pronašli beživotno telo muškarca za kog se veruje da je Mijanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaputio se sam noću na Rtanj, pa ga pronašli MRTVOG: Smrt planinara MISTERIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019

Gorska služba spasavanja oglasila se juče po podne saopštenjem u kom se navodi da su njeni pripadnici na planini pronašli beživotno telo muškarca...Novosadski građevinski investitor Aleksandar M. (45) nestao je u subotu uveče na planini Rtanj, saopštili su njegovi prijatelji...Aleksandar je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.