ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Davor je imao JOŠ POMAGAČA, jedan detalj POBUDIO SUMNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Davor je imao JOŠ POMAGAČA, jedan detalj POBUDIO SUMNJU

Policija sumnja da je u ubistvu porodice Kazimirović, pored Davora Pernića i njegove ljubavnice Maje B, koja je nedavno uhapšena, učestvovala još najmanje jedna osoba.

Slučaj ubistva Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i sestričine Dragane Jozeljić (53), u selu Jabukovac uskoro bi mogao da dobije jop jedan obrt, i to zbog dokaza pronađenih na mestu zločina.

Naime, kako se saznaje, nakon što je osumnjičeni Pernić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (35) najpre priznao zločin, a potom i optužio svoju ljubavnicu Maju B. (25) za saučesništvo, istraga dobila potpuno novi pravac.

- Sumnja se da je u zločinu učestvovala bar još jedna osoba, a policiju su na ovo naveli misteriozni tragovi pronađeni na imanju ubijenih. U pitanju su opušci cigareta za koje se provereno zna da ne pripadaju Perniću, zato što on ne puši. Zbog toga se veruje da je njih ostavio neko ko je njemu pomagao upravo neko ko je njemu pomagao za vreme zločina ili nakon njega – kazao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da postoji mogućnost da se Pernićev saučesnik, ili više njih koji su za sobom ostavili opuške, vratio na salaš nakon zločina, jer su tela pronađena dva dana kasnije, kao i da je u ponovnoj premetačini kuće pronašao veću svotu novca.

- Veruje se da je Raja Kazimirović imao daleko više novca od onog iznosa koji je Pernić pronašao. Imajući u vidu da su tela ubijenih pronađena dva dana nakon zločina, saučesnici su imali dovoljno vrmena da se vrate na imanje i u potpunosti i na miru pretresu kuću kako bi taj novac pronašli – navodi izvor.

Slaviša Pernić, otac osumnjičenog Davora Pernića, uveren je da masakr nije bio ideja njegovog sina.

- Ne verujem da je moj Davor sam mogao da smisli i uradi tako nešto. Čak i da je to uradio, sigurno ga je neko nagovorio. Nije imao problema s novcem niti je novac za njega predstavljao nešto bez čega se ne može. S druge strane, opušci koji su pronađeni na Kazimirevićevom imanju jasan su dokaz da Davor tamo nije mogao da bude sam, jer on ne puši – rekao je otac Davora Pernića, i dodao:

- Posetio sam sina, ali nismo pričali o slučaju. Pitao je za porodicu i delovao je potišteno. Čini se kao da nekoga štiti, a verujem da ćemo ubrzo saznati koga. Možda ga je pritvor opametio jer on, u suštini, jeste čovek koji bi zaštitio prijatelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI ŠOK OBRT U ISTRAZI MASAKRA U JABUKOVCU: Nije samo Maja pomagala u ubistvu porodice Kazimirović! MISTERIOZNI TRAGOVI OTKRIVAJU JOŠ JEDNOG SAUČESNIKA!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2019

Istraga -  Policija sumnja da je u ubistvu porodice Kazimirović, pored Davora Pernića i njegove ljubavnice Maje Bađikić, koja je nedavno uhapšena, učestvovala još najmanje jedna osoba

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.