Izvor: Blic, 07.Dec.2022, 14:18

MINISTARKA VUJOVIĆ OTVORILA "LOOK UP" NA KOPAONIKU: Više od 18 milijardi dinara u budžetu za zaštitu životne sredine u 2023.

Počeo je najveći do sada ikad održani regionalni skup na teme koje se tiču svih nas i našeg svakodnevnog života. Energetika, ekologija, zaštita životne sredine i nove globalne okolnosti i trendovi. Look up! Preko 300 učesnika i panelista. Na konferenciji Look up su eminentni profesori, stručnjaci iz regiona i EU, političari, ministri, biznismeni. Konferencija se održava danas i sutra u hotelu Gorski. Zaključke sa rešenjima trebalo bi da razmotri i država I stavi u svoju agendu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CIRKULARNA EKONOMIJA JE POTREBNA NAŠEM DRUŠTVU Prvi panel na "Look Up", Miščević: Nismo svesni svih elemenata napretka

Izvor: Blic, 07.Dec.2022

Look up već u prvim trenucima opravdao je svoju najavu - najveći ikad održani skup u region na temu energetike, ekologije, zaštite životne sredine. Prepuna sala hotela Gorskog u kojoj je 400 mesta. Ima učesnika I gostiju koji I stoje u sali, ali I ispred nje odakle prate konferenciju. Osim eminentnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.