Izvor: Blic, 25.Mar.2022, 18:56

MILENKO KOMŠIJI UBIO SINA (16) DA BI MU SE OSVETIO Dečaka upucao na putu do škole, a onda usmrtio i ROĐENOG BRATA

U Pločama, stravično dvostruko ubistvo ugasilo je dva života, jednog šesnaestogodišnjeg dečaka i učenika drugog razreda opšte gimnazije i Mitra Radulovića koji se bavio skupljanjem starog i električnog otpada. Njih je na svirep i podmukao način ubio Mitrov brat Milenko, Pločanima ali i policiji poznat po nasilničkom ponašanju prema vlastitom bratu i okolini.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBISTVO KOJE JE SLEDILO BALKAN! Milenko ubio dečaka na putu do škole, pa se odvezao i izrešetao rođenog brata

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2022

Monstruozno ubistvo u Pločama danas je sledilo ceo Balkan! Stravičan zločin ugasio je dva života, jednog šesnaestogodišnjeg dečaka i učenika drugog razreda opšte gimnazije, kao i Mitra Radulovića koji se bavio skupljanjem starog i električnog otpada...Njih je na svirep i podmukao način ubio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.