Izvor: Blic, 04.Apr.2020, 21:20

MERE VLADE ZA OPORAVAK PRIVREDE Mali: Cilj je da sačuvamo sva radna mesta i pomognemo najugroženijima

"Najveći deo od 5.1 milijarde evra koliko je država obezbedila kao paket pomoći biće iz budžeta Srbije, negde oko 65 odsto, a ostatak je iz međunarodnog finansijkog tržišta. Naš budžet je potpuno stabilan, cilj nam je da država preuzme najveći teret na sebe", rekao je ministar finansija Siniša Mali.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MERE DRŽAVNE POMOĆI NISU DOVOLJNE ZA UGOSTITELJSTVO Genov: "Hotelijeri su iscrpljeni, dolaziće do prodaja"

Izvor: Blic, 05.Apr.2020, 08:53

Mere koje je predstavila država za pomoć privredi nisu dovoljne za sektor ugostiteljstva i primenjive su svega 40 odsto, kaže direktor Poslovnog udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede Srbije (HORES) Georgi Genov. On za poslovni portal eKapija dodaje da bi državna pomoć u isplati minimalne zarade...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.