Izvor: Blic, 01.Dec.2022, 11:49

"MAŠINA ZA MLEVENJE MESA" U nekadašnjoj prestonici SLAVENOSRBIJE vodi se najbrutalnija bitka od početka rata, a Putin ukrajinskoj vojsci postavlja "vatrenu zamku"

Daleko od bitke za Herson, jedno mesto sve više počinje da privlači pažnju vojnih stručnjaka, bivših generala, vojnih analitičara. To je grad Bahmut ili Artemovsk kako se zvao od 1924-2016. godine, koji se nalazi u Bahmutskom okrugu Donjecke oblasti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Najbrutalnije do sada; Operacija se zove "bahmutska mašina za mlevenje mesa"; I Vesli Klark zna zašto

Izvor: B92, 01.Dec.2022

Daleko od bitke za Herson, jedno mesto sve više počinje da privlači pažnju vojnih stručnjaka, bivših generala i vojnih analitičara...Reč ke, kako piše Blic, o gradu Bahmutu, koji se nalazi u Bahmutskom okrugu Donjecke oblasti., koji je bio glavni grad Slavenosrbije, koju su osnovali srpski doseljenici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.