Izvor: Blic, 20.Jan.2021, 14:49

Lajovic: Aleksić nije imao registrovanu firmu za delatnost edukacije, po zakonu nije smeo tako time da se bavi

Škola glume Miroslava Mike Aleksića, “Stvar srca”, registrovana je 19. jula 2004. godine, kao produkcijska kuća, društvo sa ograničenom odgovornošću i godinama je radila bez akreditacije za obrazovnu ustanovu - rekla je Biljana Lajović, zaštitnica građana i specijalista kliničke psihologije tokom gostovanja na televiziji K1.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OGLASILA SE ZAŠTITNICA GRAĐANA I PSIHOLOG: "Mika Aleksić nije imao registrovanu firmu za delatnost edukacije"

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021

Policija je nakon hapšenja Aleksića javno pozvala da im se jave i druge žrtve poznatog profesora glume...Škola glume Miroslava Mike Aleksića, "Stvar srca", registrovana je 19. jula 2004. godine, kao produkcijska kuća, društvo sa ograničenom odgovornošću i godinama je radila bez akreditacije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.