Izvor: Blic, 22.Maj.2020, 10:27

Komunalna policija više ne kontroliše osobe koje dolaze u RS, ukinuta mera kućne izolacije

Ministarstvo uprave i lokalne samouprave RS je, na osnovu Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o prestanku primene Zaključka o sprovođenju mera kućne izolacije, koji je donesen 20. maja, donelo Instrukciju o postupanju i načinu rada komunalne policije, koja je upućena svim jedinicama lokalne samouprave i utvrđen je novi način kontrole kućne izolacije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šta sa osobama koje već imaju rješenje o kućnoj izolaciji?

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Maj.2020

BANJALUKA - Ministarstvo uprave i lokalne samouprave Republike Srpske uputilo je svim jedinicama lokalne samouprave Instrukciju o postupanju i načinu rada komunalne policije, kojom je utvrđen novi način kontrole kućne izolacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.