Izvor: Blic, 30.Sep.2019, 06:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kako su me agenti Severne Koreje na prevaru naterali da UBIJEM BRATA Kim Džong Una"

Indonežanka Siti Aisia jedna je od dve žene koja su bile optužena za ubistvo Kim Džong Nama, brata severnokorejskog tiranina Kim Džong Una, koji je umro u agoniji u februaru 2017. godine nakon što je na aerodromu Kuala Lumpur namazan smrtonosnim nervnim agensom VX. Pola godine nakon što su optužbe protiv nje odbačene, otkrila je kako je na prevaru uvučena u ceo slučaj i to filmskom prevarom severnokorejskih obaveštajaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŽENA KOJA JE UBILA BRATA KIM DŽONG-UNA OTKRIVA: Mislila je da će biti Jutjub zvezda, tajni agenti je na prevaru uvukli u bizarnu misiju! I sama bi stradala da nije uradila jednu stvar! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Sep.2019

Indonežanka Siti Aisja jedna je od dve žene koja su bile optužene za ubistvo Kim Džong-nama, brata severnokorejskog lidera Kim Džong-una.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.