Izvor: Blic, 20.Feb.2022, 01:12

KUPALI SE KAD JE LETELICA PALA Srušio se helikopter pored kupača na plaži u Majami Biču, prava je sreća da nema mrtvih (VIDEO)

Helikopter se danas srušio u Atlantski okean kod Majami Biča, u američkoj saveznoj državi Florida, na nekoliko metara od kupača na jednoj od popularnih plaža među turistima, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majami bič: Helikopter se srušio na plaži u blizini kupača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2022

Helikopter se srušio u subotu u Atlantski okean kod Majami Biča, u američkoj saveznoj državi Florida, na nekoliko metara od kupača na jednoj od popularnih plaža, rekli su zvaničnici...Dva putnika iz letelice su prevezena u obližnju bolnicu u stabilnom stanju, a prema raspoloživim podacima izgleda...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

VIDEO: Helikopter se srušio pored kupača na plaži u Majami Biču

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2022

Helikopter se srušio kod Majami Biča, na Floridi, na nekoliko metara od kupača na jednoj od popularnih plaža, rekli su zvaničnici.

Nastavak na Radio 021...

Objavljen dramatičan snimak rušenja helikoptera VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2022

Helikopter se u subotu srušio u Atlantski okean kod plaže u Majami Biču...U američkoj saveznoj državi Florida, na nekoliko metara od kupača na jednoj od popularnih plaža među turistima, rekli su zvaničnici...Dva putnika iz letelice su prevezena u obližnju bolnicu u stabilnom stanju, a prema...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.