Žestok okršaj policije i kriminalne bande

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 16:52

Žestok okršaj policije i kriminalne bande

Tokom racije danas u Rio de Žaneiru došlo je do žestokog vatrenog okršaja, pri čemu je poginula najmanje jedna osoba, a ranjeno 11.

Policija Rio de Žaneira izvršila je raciju na favelu Vila Kruzeira, u akciji hapšenja vođa kriminalnih grupa, saopštila je policija. U raciji su učestvovali i pripadnici brazilske žandarmerije.

U saopštenju se navodi da je pre početka akcije na policiju i žandarmeriju otvorena vatra i da je nastupio okršaj, tokom kojeg je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poginula jedna osoba i ranjeno 11. Lokalni mediji javili su da je u razmeni vatre poginulo više od 10 osoba.

U policijskoj akciji zaplenjeno je 16 vozila i 13 automatskih pušaka, kao i ručne bombe i pištolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obračun policije i narko-bande u Riju, ubijeno više od 20 ljudi

Izvor: RTS, 24.Maj.2022

Najmanje 21 osoba je ubijena u policijskoj raciji u Rio de Žaneiru u pokušaju da se uhapse vođe najveće organizacije za trgovinu drogom u tom gradu. . Operacija protiv kriminalne bande Komando Vermeljo odigrala se u sirotinjskoj četvrti na severnoj strani brazilske metropole...Jaka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.