Izvor: Blic, 29.Okt.2020, 12:09

KRKOBABIĆ JUNIOR NIJE GLASAO ZA TATU Sin Milana Krkobabića preskočio glasanje za vladu u kojoj mu je OTAC MINISTAR (VIDEO)

Milan Krkobabić u novoj Vladi Srbije biće ministar za brigu o selu, u čemu ga je podržao veliki broj poslanika. Međutim jedan, za njega verovatno najvredniji, to nije učinio - ni manje ni više nego njegov sin Stefan.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabićev sin nije glasao za oca

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Milan Krkobabić u novoj Vladi Srbije biće ministar za brigu o selu, a za izbor te vlade glasalo je 227 poslanika među kojima nije bio Krkobabićev sin Stefan...Poslanici su se usmeno izjašnjavali sa "za" ili "protiv" predloga o novoj vladi...Prema svemu sudeći, Stefan Krkobabić, potpredsednik Narodne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.