Izvor: Blic, 05.Maj.2021, 06:24

KREĆE KONKURS ZA ZAMENU STOLARIJE Opštine su počele sa prijavama i sada ste vi na potezu: Novi prozori već na jesen

Opštine su već počele da se prijavljuju za subvencije kojima bi finansijski pomagale građane da zamenu stolariju ili kupovinu novih ložišta. Kako rok za lokalne samouprave lagano ističe, na potez dolaze građani. "Blic Biznis" vam donosi detaljan vodič šta sve treba da uradite kako bi dobili polovinu novca od iznosa koliko košta zamena stolarije ili peći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kreće zamena stolarije i ložišta: Detaljan vodič kako da dobijete NOVAC OD DRŽAVE i uštedite na renoviranju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2021

Kriterijumi će se definisati u saradnji sa lokalnim samoupravama, a na osnovu čega će se formirati rang lista prijava..Opštine su već počele da se prijavljuju za subvencije kojima bi finansijski pomagale građane da zamenu stolariju ili kupovinu novih ložišta...Kako rok za lokalne samouprave...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.