MINISTAR ZDRAVLJA: U izolaciji u Hrvatskoj je 68 osoba, 3 su zaražene!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2020, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINISTAR ZDRAVLJA: U izolaciji u Hrvatskoj je 68 osoba, 3 su zaražene!

Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš izvestio je danas da je u izolaciji zbog pojave korona virusa u Hrvatskoj 68 osoba, a tri su zaražene.

On je dodao da i dalje nema novih potvrđenih zaraza korona virusom u Hrvatskoj. Do sada su ukupno proverena 144 uzorka, a njih 16 još je u obradi.

- Ostali smo na broju od tri pozitivna u ovom trenutku, što je jako dobro. Ako uporedimo situaciju u nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugim zemljama, ona je bila bitno različita u prvim danima, stoga mogu samo da verujem da će kod nas situacija ostati slična i da se neće znatno povećavati broj novih pozitivnih", rekao je Beroš na drugoj današnjoj konferenciji za novinare Nacionalnog štaba civilne zaštite, prenose mediji.

U izolaciji se trenutno nalazi 68 osoba, uključujući prva dva bolesnika i njih desetak u Rijeci, saopštio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U izolaciji u Hrvatskoj 68 osoba, tri zaražene

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2020

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš izvjestio je danas da je u izolaciji zbog pojave korona virusa u Hrvatskoj 68 osoba, a tri su zaražene.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.