Izvor: Blic, 19.Jun.2019, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE CRNOGORSKA SAVETNICA MIRNA Prvo joj je bilo smešno što je vređala Srbe, a sada pokušava da VADI KAMENJE IZ VATRE

Mirna Nikčević, savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu, čije su prepiske sa Fejsbuka u kojima kaže da bi spalila "Hram (SPC) i sva goveda tamo", nastavlja da vodi rat na društvenim mrežama, sada već sa svima. Nakon Srba u Crnoj Gori, pojedinica čije Fejsbuk profile prijavljuje i traži zabranu, poslednji na koje se obrušila je ministrastvo u kojem je zaposlena preteći im da će im doći će na naplatu jednog dana izdaja našeg Predsednika (Mila Đukanovića prim. aut). Ko je skandalozna savetnica, čiji rečnik više priliči ulici nego diplomatiji?

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OPIJENA MRŽNJOM PREMA SRBIMA ILI SAMO ZAVEDENA PROPAGANDOM? Ko je Mirna Nikčević koja na Fejsbuku vređa naš narod?

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 10:24

Mirna Nikčević, savetnica crnogorskog ambasadora u Istanbulu, čije su prepiske sa Fejsbuka u kojima kaže da bi spalila "Hram (SPC) i sva goveda tamo", nastavlja da vodi rat na društvenim mrežama, sada već sa svima...Nakon Srba u Crnoj Gori, pojedinica čije fejsbuk profile prijavljuje i traži...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.