Izvor: Blic, 21.Maj.2020, 21:20

KINA SVE AGRESIVNIJA, TRAMP KIPI OD BESA Njihova teorija tvrdi da KOVID 19 u Ameriku nije stigao iz Vuhana, već je napravljen u OVOJ DRŽAVI

Kina se od početka pandemije protivila globalnoj istrazi porekla virusa kovid 19 i takvoj rezoluciji Svetske zdravstvene organizacije, međutim i ona je na kraju dala zeleno svetlo. Dok se Si Điping pripremao za obraćanje na sednici Svetske zdravstvene ogrganizacije, delovalo je kao da će se kineski političar zakoprcati pred pritiscima više od sto zemalja i izložiti se globalnoj kritici. Neočekivano, sve je poprimilo pomirljiv ton, Kina je iskazala volju da podrži istragu porekla virusa, ali nakon završetka pandemije. (Da biste nastavili sa čitanjem ovog teksta, potrebno je da se pretplatite na neki od "Blic premium" paketa)

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.