Izvor: Blic, 17.Jul.2019, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU, poginula jedna osoba (FOTO, VIDEO)

Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva kamiona i jedno putničko vozilo. Kako saznajemo, vozač kombija M. Ć. (43) iz Beograda poginuo je u ovom jezivom udesu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŽAK UDES KOD ALEKSINCA: U sudaru kombija i kamiona poginula jedna osoba, drugoj se bore za život

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019

Na licu mesta poginuo je vozač kamiona, dok je jedan putnik prevezen u Urgentni centar. Uviđaj policije je u toku Jedna osoba je poginula na licu mesta, dok je druga zadobila teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi na auto-putu Alekinac-Niš kod sela Glogovica u smeru...

Nastavak na Večernje novosti...

Jedna osoba poginula u sudaru kombija, kamiona i automobila

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jul.2019

BEOGRAD - Na autoputu Beograd-Niš u smjeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali kombi, kamion i jedno putničko vozilo, a u kojoj je poginula jedna osoba, a jedna osoba je povrijeđena.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.