Izvor: Blic, 25.Sep.2022, 15:03

KAKO POVEĆATI PRIHODE U VREME KRIZE Vladimir 30 godina radi sa vodećim korporacijama: Sada za "Blic Biznis" otkriva nužne korake bez kojih ne bi bilo uspeha

Vladimir Krasojević ima više od 30 godina iskustva u vodećim korporacijama kao menadžer, lider i savetodavac. Skoro ceo radni vek proveo je u Švajcarskoj, a kompanije Filip Moris, Karlsberg, Gartner, samo su neke u koje je Vladimir uneo radikalne promene i inovacije. Na više od 25 tržišta u svetu radio je kao strateški partner u rukovodstvu tržišta za optimizaciju, smanjenje troškova, povećanje profitabilnosti, lansiranje novih proizvoda i promene. Povećanje prihoda u vreme krize poseban su mu izazov.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.