Izvor: Blic, 12.Jul.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Đilas nije bio bogatiji pre politike, kao što tvrdi

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je izjava bivšeg gradonačelkina Beograda Dragana Djilasa, kako je "danas siromašniji nego kada je ušao u politiku", licemerna „i čista laž“ i dodao da je Djilasov profit pre ulaska u politiku bio 74.000 evra, a nakon izlaska iz vlasti 25 miliona evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Miličković: Pokušavaju narodu da 'bace prašinu u oči'

Izvor: RTV Pink, 12.Jul.2019

Potpredsednik beogradskog odbora SNS Milosav Miličković poručio je danas Nikoli Jovanoviću i Marku Bastaću da bi, umesto što pokušavaju narodu da "bace prašinu u oči", trebalo prvo svog šefa Dragana Đilasa da pitaju kako je od ulaska u politiku uvećao svoje bogatstvo na 25 miliona evra.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.