Izvor: Blic, 19.Jan.2021, 19:50

Osumnjičen da je zlostavljao devojke od 2008. godine: Novi jezivi detalji iz istrage protiv učitelja glume Miroslava Aleksića

Miroslav Mika Aleksić (68), vlasnik školice glume koji je osumnjičen za silovanje ili polno uznemiravanja svojih učenica, tereti se da je u periodu od 2008. do 2020. godine seksualno zlostavljao šest devojaka. Sve one su ga prijavile policiji, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveni novi detalji iz slučaja Miroslava Aleksića: Devojke zlostavljao od 2008. godine

Izvor: B92, 19.Jan.2021

Miroslav Mika Aleksić (68) tereti se da je u periodu od 2008. do 2020. godine seksualno zlostavljao šest devojaka...Kako "Blic" saznaje, sve devojke su ga prijavile policiji...Prvi slučaj se navodno dogodio još 2008. godine, a periodi za koje su učenice optužile Aleksića se može podeliti u dva...

Nastavak na B92...

Javilo se desetine novih svedoka, klupko horora u školi Miroslava Antića se odmotava

Izvor: Blic, 19.Jan.2021

Na desetine svedoka javilo se beogradskoj policiji, a svedočenja tih žena poslužiće da se potvrde navodi da je osumnjičeni Miroslav Mika Antić u jako dugom vremenskom periodu vršio razna krivična dela za koja je optužen, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.