Izvor: Blic, 06.Jul.2020, 07:46

JOŠ SAMO DANAS Iskoristite rasprodaju i nabavite usisivač za 699 dinara

Početak nove radne nedelje uglavnom nije nešto čemu se previše obradujemo, ali jedna od dobrih stvari koja će vas dočekati ovog ponedeljka upravo je velika rasprodaja uz koju ćete moći da obradujete i sebe i svoje najbliže! Zbog velikog interesovanja vikend akcija je produžena i danas, zato ne propustite priliku da opremite vaš prostor stvarima na totalnoj rasprodaji i do 80%, a za vas izdvajamo jednu od korisnih stvari koju treba da poseduje svaki vozač!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Požurite i ugrabite rasprodaju sa 80% popusta još samo danas!

Izvor: Blic, 06.Jul.2020

Na početku radne nedelje uvek bismo želeli da dobijemo još jedan dan vikenda i slobodnog vremena koje možemo da iskoristimo za sebe. Ipak, kako bismo i danas imali osećaj kao da je vikend, za vas smo produžili specijalnu akciju i totalnu rasprodaju! Požurite i još samo do ponoći možete dobiti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.