Izvor: Blic, 29.Jun.2022, 08:45

JOŠ JEDAN KORAK DO KRAJA! Danas polaganje kombinovanog testa: Nakon "lake" matematike, osmaci rasterećeniji pred završnu proveru: Ovi datumi su VAŽNI narednih dana

Danas je treći, završni dan male mature za koji je predviđeno da navršeni osnovci polažu kombinovani test sa pitanjima iz istorije, geografije, biologije, fizike i hemije. Prošla dva dana rađena je provera znanja iz srpskog jezika i matematike, te je budućim srednjoškolcima ostao još jedan korak do završetka svih ispita za ovu školsku godinu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maturantima iz Zaječaru kombinovani test bio najlakši

Izvor: Danas, 29.Jun.2022

Polaganje kombinovanog testa za osmake u Zaječaru završno je 10:30 sati. Kako maturanti kažu, danas im bilo lakše u odnosu na ponedeljak, kada su rešavali zadatke iz srpskog, i utorka iz matematike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.