Ipak NIJE pukla sezona: Povećan broj turista u CG

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak NIJE "pukla" sezona: Povećan broj turista u CG

Iako turistički radnici kažu da je sezona u Crnoj Gori mnogo lošija nego prethodne godine, zvanični podaci kažu drugačije.

Crna Gora od početka godine beleži 5.149.000 evra prihoda od boravišne takse koji pripadaju budžetu i lokalnim turističkim organizacijama, što je rast od 19,46 odsto u odnosu na prošlu godinu.

LOŠA SEZONA: Privatni smeštaj u Crnoj Gori poluprazan

Iz Turističke organizacije Crne Gore, "Pobjedi" je rečeno da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Crnoj Gori boravi 219.234 turista, što je više za 22.000 ili 12 odsto u odnosu na podatak prethodne godine.

Evo gde su u Crnoj Gori cene NAJPRISTUPAČNIJE (VIDEO)

Oni ističu da se menja struktura gostiju, u hotelima na prvom mestu borave turisti iz Nemačke sa 11 odsto u strukturi inostranih turista, a zatim slede turisti iz Srbije, Rusije, Francuske i Velike Britanije.

Bečići: Fekalije "zaustavljene", ne izlivaju se u more

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.