Izvor: Blic, 08.Dec.2022, 19:16

IZUMI KOJI SU PROMENILI SVET Da li komšinica Ljubica koja "ceo život pije, puši i jede masno, a evo napuniće 100 godina", stvarno zna tajnu dugovečnosti bolje od naučnika?

U današnje vreme uopšte nije retkost da se, na dan kada neka osoba proslavlja svoj stoti rođendan, brojni lokalni mediji sjate kako bi srećnom starcu ili starici postavili jedno isto pitanje: “U čemu je tajna vaše dugovečnosti?”. Kako raste broj svećica na torti, a posebnoako neko prebaci 110. godinu života i postane takzvani superstogodišnjak, raste broj novinara i medija koji izveštavaju, rastu čitanja i tiraži… Samo je pitanje večno jedno te isto – koja li je tajna dugog života. Međutim, odgovori koje dobijamo na njega su različiti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.