Izvor: Blic, 20.Jun.2018, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA KULISA FINALA ZADRUGE Milan Milošević se PREDOMISLIO, pa otkrio ko bi trebalo da POBEDI u rijalitiju (VIDEO)

Učesnik "Zadruge" došao je do jedanaestog mesta u finalu, a za "Blic" progovorio je o pobedniku rijalitija, te je naveo da nije podržavao žrtve, ali da je obog puta promenio mišljenje. Šta je Milan Milošević sve imao da kaže pogledajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Anabela progovorila o VELIKOJ NEPRAVDI koja se desila Luni u finalu, pa otkrila na koji način će ćerku SKLONITI od svih (VIDEO)

Izvor: Blic, 21.Jun.2018, 06:33

Pevačica je tokom finala "Zadruge" za "Blic" navela šta Lunu čeka po završetku rijalitija, pa je rekla i šta se desilo u studiju, što ju je iznerviralo, a nije pravedno prema njenoj naslednici. Šta je sve Anabela Atijas imala da kaže pogledajte u videu koji je pred vama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.