Izvor: Blic, 20.Avg.2020, 10:34

HAOS PRED MILIONIMA Izgoreo od besa, skočio sa stolice i ZAURLAO, Janjuš počeo da se brani: "Šta ti je, smiri se, šta skačeš"

U emisiji "Zadruga - narod pita" gostovali su sinoć Lepi Mića i Marko Janjušević Janjuš. Tokom večeri prikazana je i žestoka svađa koja se desila u Zadruzi između Marka Janjuševića Janjuša sa Marijom i Miljanom Kulić, kao i svađa Lepog Miće sa Kulićakama. U celu dramu bio je umešan i Lazar Čolić Zola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASKRINKAN LJUBAVNI TROUGAO Košarkaš nije u rijalitiju PREVARIO ŽENU samo sa starletom, već i sa njom

Izvor: Blic, 20.Avg.2020

Lepi Mića je sinoć gostovao u emisiji "Zadruga - narod pita", te je tom prilikom izneo svoje mišljenje o prevari Marka Janjuševića Janjuša i otkrio da u rijalitiju nije bio samo sa Majom Marinković, već i navodno sa Ivanom Šopić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.