Golišave konobarice služile goste, vlasniku sad preti zatvor

Izvor: B92, 23.Feb.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišave konobarice služile goste, vlasniku sad preti zatvor

Vlasnik kafića "Nina Coffee Shop" u Čonburiju u Tajlandu mogao bi da se nađe iza rešetaka zbog objavljivanja fotografija konobarica koje na sebi nose samo kecelje.

Za objavljivanje fotografija i video-snimka golišavih konobarica na Fejsbuku, Prasongu Sukornu preti kazna do pet godina zatvora, odnosno novčana kazna od 3.168 dolara.

Razlog je kršenje tajlandskog zakona u vezi sa objavljivanjem fotografija na društvenim mrežama, prenosi Next Shark.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
PROČITAJTE JOŠ: "Felacio kafe" - lokal u kojem se uz piće dobija oralni seks

Pedesetogodišnji vlasnik navodi da nije imao nameru da uvredi bilo koga ili širi nemoral, već da reklamira svoj kafić.

On dodaje da je na tu ideju došao kada mu je jedna od manekenki ponudila pomoć u razvijanju biznisa u zamenu za besplatnu kafu.

"Vlasnik se požalio da niko ne dolazi u kafić jer je daleko od gradskog centra, pa sam ponudila svoju pomoć", rekla je 22-godišnja manekenka, identifikovana kao Arisa Sunavong.

PROČITAJTE JOŠ: I London dobija "felacio kafe"

"Nisam bila dodatno plaćena za tu uslugu. Upravo sam se bila vratila sa jednog snimanja, i svakako sam već nosila seksi odeću", zaključila je.

Ipak, policija navodi da je vlasnik već prekršio zakon, i da uklanjanje fotografija neće pomoći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Golišave konobarice služile goste, vlasniku sad preti zatvor

Izvor: Press, 23.Feb.2018

Vlasnik kafića "Nina Coffee Shop" u Čonburiju u Tajlandu mogao bi da se nađe iza rešetaka zbog objavljivanja fotografija konobarica koje na sebi nose samo kecelje. . Foto:Thinkstocj. Za objavljivanje fotografija i video-snimka...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.