Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 11:17

(FOTO) LAGALA LJUDE DA JE HAKOVANA, A UZELA 800 EVRA Miljana Kulić opet obmanula javnost - ISPLIVAO DOKAZ

Miljana Kulić, bivša i ujedno buduća zadrugarka, raskrinkana je u javnosti da je sve vreme lagala da joj je hakovan stari profil na društvenoj mreži Instagram, iako ga je po svemu sudeći prodala za 800 evra.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MILJANA DUGUJE CARU 700 €, A SUBOTIĆEVOJ TRAŽILA PARE NA KAMATU! Isplivali ŠOK detalji nakon njenih laži: "Juri ljude po Nišu za 1.000 dinara"

Izvor: Blic, 24.Sep.2021

Miljana Kulić prodala je svoj stari Instagram profil i potom optužila nove vlasnike da su isti hakovali. Nakon što su isplivali dokazi da je korisnik legitimno kupio profil od Kulićeve, izneo je šokantne detalje koje je pronašao na njenom profilu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.