Izvor: Blic, 24.Apr.2021, 11:44

(FOTO) Glumica Bojana Maljević u Ritopeku GRADI DŽAKUZI na impozantnom imanju: Morala da iskešira pozamašnu sumu za poseban bunar

Poznata glumica Bojana Maljević u Ritopeku, osim po glumi, u ovom mestu nedaleko od Beograda poznata je i, kako kažu meštani, po džakuziju koji trenutno gradi u svojoj vikendici. U naselju gde više od 80 odsto meštana nema ni tehničku, a kamoli vodu za piće, džakuzi se dugo smatrao nedostižnim luksuzom. Ipak, kako saznajemo, Bojanu su izvođači radova posavetovali da ipak postoji rešenje za njen džakuzi, ali da, prema njihovim zapažanjima, mora da izdvoji dodatni novac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.