Izvor: Blic, 16.Jun.2020, 18:50

ESKALACIJA NA KROVU SVETA Dve nuklearne sile su sve bliže ratu, nakon 45 godina su PALE I PRVE ŽRTVE

Najmanje 20 indijskih vojnika poginulo je u okršaju s kineskom vojskom na granici dve zemlje u Glavanskoj dolini, tvrdi indijska vlada. Ubijeni su oficir i dva vojnika, saopšteno je u utorak, a prenosi NDTV. Ukoliko je to tačno, to bi značilo da su ovo prve žrtve na granici u spoeldnjih 45 godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DVE NUKLEARNE SILE NA IVICI RATA: Pale prve žrtve posle 45 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020

Ovo je prvi put za 45 godina da su u sukobima duž sporne granice stradali i ljudski životi..Tri indijska vojnika poginula su u okršaju s kineskom vojskom na granici dve zemlje u Glavanskoj dolini, tvrdi indijska vlada. Ubijeni su oficir i dva vojnika, saopšteno je u utorak, a prenosi NDTV. Ukoliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.