Izvor: Blic, 30.Sep.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPILOG SPEKTAKULARNE PLJAČKE Osuđen "Pink Panter" iz Srbije koji je ukrao šeikove dijamante iz palate u Veneciji

Spektakularna krađa sedam miliona evra vrednog nakita i dijamanata iz kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al-Tanija iz venecijanske Duždeve palate dobila je na sudu u Veneciji delimičan epilog, a državljanin Srbije, član "Pink Pantera" Dragan Mladenović, koji se tereti za ovu pljačku dobio je višegodišnju kaznu zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Pink Panter" iz Srbije osuđen zbog krađe nakita vrednog sedam miliona evra iz Duždeve palate

Izvor: Radio 021, 30.Sep.2019

Krađa sedam miliona evra vrednog nakita i dijamanata iz kolekcije katarskog šeika Hamada bin Abdulaha al-Tanija iz venecijanske Duždeve palate dobila je na sudu u Veneciji delimičan epilog, a član "Pink Pantera", državljanin Srbije Dragan Mladenović, koji se tereti za ovu pljačku, dobio je višegodišnju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.