STRAVIČNA EKSPLOZIJA U AVGANISTANU! Poginulo najmanje 27 osoba u glavnom gradu provincije

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2021, 18:24

STRAVIČNA EKSPLOZIJA U AVGANISTANU! Poginulo najmanje 27 osoba u glavnom gradu provincije

Do eksplozije je došlo u glavnom gradu provincije Pul-e Alamu, prenosi Rojters.

Najmanje 27 osoba je poginulo, a oko 60 ih je povređeno danas u eksploziji automobila bombe u provinciji Logar na istoku Avganistana, saopštio je lokalni zvaničnik.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Avganistana i lokalna vlada potvrdili su da se eksplozija dogodila, ali nisu saopštili broj žrtava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 30 poginulih u eksploziji u Avganistanu, među žrtvama i srednjoškolci, EU osudila napad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2021

Najmanje 30 osoba je poginulo danas u eksploziji automobila bombe u provinciji Logar na istoku Avganistana, na desetine je povređeno, a među žrtvama su i srednjoškolci, saopštili su zvaničnici...Automobil prepun eksploziva aktiviran je u glavnom gradu Logara Pul-e Alamu u blizini kuće bivšeg...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Desetine ubijenih u eksploziji autobombe u Afganistanu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Apr.2021

Najmanje 27 osoba poginulo je u velikoj eksploziji autobombe u afganistanskoj provinciji Logar, na istoku zemlje, saopćili su zvaničnici.  Povrijeđeno je 60 osoba, potvrdili su Hasibullah Stanekzai, šef provincijskog vijeća i policajac Gul Haidar Ahmadi. Eksplozija se dogodila u stambenom naselju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.