Izvor: Blic, 10.Okt.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"EKSPLOZIJA ME JE TO JUTRO PROBUDILA" Usred potrage za onim ko je bacio bombu na studio Miloša i Filipa, isplivali detalji koji su dosad bili NEPOZNATI JAVNOSTI

Susedi popularnog dvojca kažu da su viđali gomilu pevača kako dolaze u muzički studio, ali da je nakon eksplozije sve zamrlo u ovom kraju. Renoviranje još nije počelo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Eksplozija nas je probudila u 5 ujutru: Komšije Filipa i Miloša, razvezale jezik! Isplivali detalji koji su dosad bili nepoznati javnosti!

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2019

Na studio Miloša Roganovića i Filipa Miletića, tvoraca “FM pleja”, pre više od nedelju dana bačena je bomba. Slučaj još nije rasvetljen, a mi smo se uputili u komšiluk gde se nalazi studio da bismo s komšijama proverili šta se dešava od tog dana, ali i kakvi su muzičari kao susedi. S...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.