Izvor: Blic, 12.Sep.2019, 06:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson smislio način kako da reši problem granice sa Irskom i mnogi misle da je to SULUDA IDEJA

Britanski premijer Boris Džonson razmatra mogućnost podizanja mosta između Škotske i Severne Irske kako bi rešio problem u vezi sa "bekstopom". Roba sa britanskog ostrva do sada je brodovima stizala u Severnu Irsku, ali je problem u tome što je Irsko more carinska zona Evorpske unije. Britanskim mostom bi taj problem bio rešen.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džonson smislio način kako da reši problem granice sa Irskom: Mnogi misle da je to SULUDA IDEJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019

Premijer je navodno zatražio od vladinih zvaničnika da analiziraju troškove i rizike izgradnje mosta preko Irskog mora dugog 45 kilometara...Britanski premijer Boris Džonson razmatra mogućnost podizanja mosta između Škotske i Severne Irske kako bi rešio problem u vezi sa "bekstopom"...Roba sa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.