Izvor: Blic, 15.Okt.2020, 13:33

Dušan Kovačević o 35 godina Zvezdara teatra: Zaštitni znak ljudi koji se okupljaju oko jednog projekta

Protekle sezone je Zvezdara teatar obeležio 35 godina postojanja. Tim povodom snimljena je i dokumentarna emisija pod nazivom "Prvih 35 godina" u kojoj direktor Dušan Kovačević govori o njegovom nastanku, izazovima sa kojima su se susretali kroz više od tri decenije rada, kao i tome gde je Zvezdara danas i kako vidi njenu budućnost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Film o prvih 35 godina Zvezdara teatra

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2020

Direktor Dušan Kovačević govori o izazovima sa kojima se pozorište suočavalo tokom više od tri decenije rada..Zvezdara teatar je otvoren 8. oktobra 1984. godine sa predstavom Mrešćenje šarana Aleksandra Popovića u režiji Dejana MIjača...-  Od tog dana, do danas je izvedeno blizu 100 premijera,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.