Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 12:13

"Dugo je bolovala neizlečivo i teško. Bila je u komi" Rade Šerbedžija otkrio kada se poslednji put čuo sa Mirom Furlan: "Tad je bila prekinuta bilo kakva veza sa njom"

Mira Furlan preminula je u 65. godina od posledica zaražavanja virusom Zapadnog Nila, a glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se ovim povodom, te je otkrio da je glumica bila dugo bolesna i u komi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šerbedžija: "Mira je bolovala neizlečivo i dugo, bila je u komi"

Izvor: B92, 22.Jan.2021

Glumac i režiser Rade Šerbedžija oglasio se povodom smrti legendarne Mire Furlan i otkrio da je glumica bila dugo bolesna i u komi..."Bio sam u kontaktu sa Mirom Furlan često. Kad sam se vratio iz Amerike nazad, onda je to bilo ređe, ali dok sam živeo u istom gradu, Los Anđelesu, često smo se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.