Izvor: Blic, 21.Jul.2020, 12:00

Doktor o slučaju preminule porodilje koja je bila na respiratoru: "Njeno stanje se od prijema POGORŠAVALO"

"Jutros u 8.55 lekari Kliničkog centra izgubili su višenedeljnu bitku za život trudnice (27), koja je pod sumnjom na infekciju Covid-19 primljena u KC, njeno stanje se od prijema pogoršavalo tako da je u jednom trenutku zahtevala mehanički ventilaciju", kaže za "Blic" direktor Klinike za anesteziju i reanimaciju prof.dr Radmilo Janković.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA JE TAČAN UZROK SMRTI PORODILJE IZ NIŠA? Telo poslato na OBDUKCIJU - Oglasili se iz Kliničkog centra

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020

Jutros u 8:55 pored višenedeljne borbe, trudnice A.P. (27) iz Doljevca izgubila je bitku za život...Ona se KC Niš lečila pod sumnjom na infekciju kovid 19, a njeno stanje se značajno pogoršalo zbog čega je priključena na mehaničku ventilaciju...Od tada su ona i njena beba bile pod 24-časvonim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.