Izvor: Blic, 10.Maj.2021, 06:24

Dok svet strepi od duplog mutanta, iz bolnice u Indiji stižu HOROR SNIMCI: Pacijenti ostavljeni da umru, a lekari se SAKRILI (VIDEO)

Pojavili su se zastrašujući snimci kovid pacijenata koje su, kako kažu njihove porodice, lekari napustili i ostavili ih da umru bez kiseonika u zaključanom bolničkom odeljenju u Indiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Snimci užasa: Pacijenti ostavljeni da umru, a lekari se sakrili VIDEO

Izvor: B92, 10.Maj.2021

Pojavili su se zastrašujući snimci kovid pacijenata koje su, kako kažu njihove porodice, lekari ostavili ih da umru bez kiseonika, zaključane, u Indiji...Tragična scena odvijala se u bolnici Кriti, privatnoj klinici u blizini Nju Delhija, prošle nedelje nakon što je porodicama pacijenata rečeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.