Izvor: Blic, 12.Feb.2022, 13:02

Dok je u Beogradu pravo proleće, ovako izgleda KAD VAS NA GOLIJI ZAVEJE SNEG, automobil za nekoliko minuta nestao u smetu!

Danima unazad priča se o surovom uslovima na Goliji, i apeluje na vozače da ne kreću na put preko deonice Preko Brdo - Odvraćenica. Međutim, i pored svih upozorenja nisu retki oni koji se upuste u borbu sa surovom planinom, a iz te bitke redovno izlaze kao gubitnici. Ostaju zavejani u ogromnim snežnim smetovima, a da ih spasu zovu upravo one koji su ih upozoravli da tuda ne kreću na put - ivanjičke putare.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AUTOMOBIL ZA NEKOLIKO MINUTA NESTAO ZAVEJAN U SNEGU: Ako ste za praznike planirali na ovu planinu, budite oprezni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2022

Osim ove deonice preko Golije, svi ostali putevi u Zapadnoj Srbiji su prohodni...Danima unazad priča se o surovom uslovima na Goliji, i apeluje na vozače da ne kreću na put preko deonice Preko Brdo - Odvraćenica. Međutim, i pored svih upozorenja nisu retki oni koji se upuste u borbu sa surovom planinom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.