POTRAGA ZA DEČAKOM (2) KOJI JE UPAO U BUNAR JOŠ TRAJE: Roditelji se nadaju da je živ, a ovo nije prva tragedija koja ih je zadesila (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Jan.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTRAGA ZA DEČAKOM (2) KOJI JE UPAO U BUNAR JOŠ TRAJE: Roditelji se nadaju da je živ, a ovo nije prva tragedija koja ih je zadesila (VIDEO)

Španski spasioci se nadaju da će danas doći do dečaka Hulena (2) koji je pre devet dana pao u bunar dubok 110 metara i širok tek 25 centimetara, zbog čega niko ne može do njega. Veruje se da je mališan zapeo na dubini od 72 metra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRAGA ZA DEČAKOM (2) KOJI JE U BUNARU JOŠ TRAJE: Ne zna se da li je živ, a ovo im je DRUGA TRAGEDIJA U PORODICI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019

Još uvek postoji nada da je dečak živ..Španski spasioci se nadaju da će danas doći do dečaka Hulena (2) koji je pre devet dana pao u bunar dubok 110 metara i širok tek 25 centimetara, zbog čega niko ne može do njega. Veruje se da je mališan zapeo na dubini od 72 metra...Spasioci su u utorak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.