Izvor: Blic, 08.Jul.2022, 12:12

Davor Sakač, direktor TS Venture Fonda: "MI NOVAC NE DAJEMO, MI INVESTIRAMO, a zauzvrat uzimamo određeni udeo u vlasništvu firme"

TS Venture Fonda je fond za finansiranje startapova, prvi korporativni fond te vrste u ovom delu Evrope koji hoće da ulaže u poslove koji će zaraditi novac, u proizvode koje će neko biti spreman da plati i da koristi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Davor Sakač, direktor TS Venture Fonda: "Telekom je garancija uspeha!"

Izvor: B92, 08.Jul.2022

Davor Sakač, direktor TS Venture Fonda, dao je intervju..."Najveća snaga našeg Fonda je naš osnivač Telekom Srbije, koji nam daje maksimalnu stabilnost i zbog kojeg nam se startapi masovno javljaju jer tu vide garanciju uspeha", izjavio je...U intervjuu za RTS, Sakač je naglasio da ovaj fond za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.