Izvor: Blic, 21.Okt.2019, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE NESREĆE I UDESI Dvoje mladih teže povređeno noćas u Beogradu

Devojka stara 17 godina teško je povređena noćas kada ju je kao pešaka u ulici Narodnih heroja oborio automobil, a mladić star 20 godina doživeo je tešku traumu prilikom pada sa zida na Kalemegdanu, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mladić (20) koji je noćas PAO SA ZIDA NA KALEMEGDANU imao je veoma mnogo SREĆE

Izvor: Blic, 21.Okt.2019

Tinejdžerka (17) koju je sinoć kao pešaka oborio automobil na Novom Beogradu i dalje se nalazi na intenzivnoj nezi Urgentnog centra, dok je dvadesetogodišnji mladić koji je pao sa zida na Kalemegdanu pušten na kućno lečenje.

Nastavak na Blic...

Hitna pomoć: Devojka pešak i jedan mladić teško povređeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Okt.2019

Jedna devojka i jedan mladić teško su povređeni u udesima tokom protekle noći u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći novinskoj agenciji Beta...Kako je navedno, na Novom Beogradu oborena je 17-godišnja devojka pešak i prevezena je u Urgentni centar...Sa zidina Kalemegdana pao je mladić star 20...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.