Izvor: Blic, 22.Jan.2021, 18:31

DRAMA NA PRUZI PRIBOJ - UŽICE Otkačilo se vozilo za održavanje, radnici jurili za njim 15 kilometara

Između Priboja i Užica otkačila se drezina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajući da je obuzdaju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkačena dresina jurila 15 kilometara prugom između Priboja i Užica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021

Između Priboja i Užica otkačila se dresina (vozilo za održavanje pruge) i jurila kilometrima dok su radnici trčali za njom pokušavajući da je obuzdaju, prenose beogradski mediji...Kako se saznaje, dresina je bez ikakve kontrole jurila prugom, da bi je nekako radnici zaustavili posle 15 kilometara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

HAOS NA PRUZI IZMEĐU PRIBOJA I UŽICA: Dresina se otkačila i jurila 15 kilometara, radnici je jurili

Izvor: Kurir, 23.Jan.2021, 16:06

UŽICE - Na pruzi između Zlatibora i Užica, zahvaljujući prisebnosti jednog od željezničara ali i nizu srećnih okolnosti danas popodne izbegnute su teže posledice kada je drezina u kojoj su bila četovorica željezničara ostala bez kočnica.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.