Izvor: Blic, 19.Avg.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA KOD SMEDEREVA Pokušao da zapali porodičnu kuću, plamen zahvatio njega i roditelje, koji su ga spasavali

Muškarac srednjih godina teško je povređen u pokušaju da sa dve flaše benzina zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva, saznaju “Novosti”. Jedna flaša je eksplodirala i tako mu nanela teške opekotine,koje su zahvatile 70 odsto tela.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Užas kod Smedereva: Muškarac hteo da zapali kuću, pa se zapalio

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Muškarac srednjih godina teško je povređen u pokušaju da sa dve flaše benzina zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva, javljaju "Večernje novosti"...Jedna flaša je eksplodirala i tako mu nanela teške opekotine, koje su zahvatile 70 posto tela...Da tragedija bude veća, plamen je prešao...

Nastavak na B92...

Pokušao da zapali kuću, plamen zahvatio njega i roditelje

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2019

SMEDEREVO - Muškarac srednjih godina teško je povrijeđen večeras u pokušaju da sa dvije flaše benzina zapali porodičnu kuću u selu Lipe kod Smedereva.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.