Izvor: Blic, 17.Jul.2020, 22:12

DRAGANINA MAJKA PROGOVORILA O PRETNJAMA KOJE JOJ JE UPUTIO EDO Jadranka ćerki zamera mnogo toga!

Dragana Mitar svima je poznata još iz druge sezone ,,Zadruga", ali ono što je obeležilo njeno učešće u rijalitiju jeste romansa sa Edisom Fetićem. Iako se njihova ljubav neslano završila, svedoci smo turbulentnog odnosa koji je i dalje pod velikim velom misterije, budući da su mnogi detalji ostali tajna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PREREZAĆE JOJ NOGE? Majka Dragane Mitar PROGOVORILA O PRETNJAMA - Svi DETALJI RAZGOVORA sa Fetićem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2020

Šook!..Zadrugarka Dragana Mitar svima je poznata još iz druge sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga", ali ono što je obeležilo njenu rijaliti karijeru jeste romansa sa Edisom Fetićem...A post shared by 💕 Dragana & Edis FP 💕 (@draganaedofp) on Apr 29, 2020 at 5:30am PDT..Podsetimo, Fetić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.