Izvor: Blic, 17.Avg.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEVOJČICA PREMINULA NAKON ŠTO JOJ JE POZLILO NA VLASINI Mila se igrala sa sestricom kad joj se slošilo, Hitna nije mogla da dođe

Dvogodišnja devojčica Mila J. iz Rume preminula je u petak ujutru u bolnici u Surdulici, pošto joj je prethodno pozlilo na Vlasinskom jezeru.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OČEVIDAC U ŠOKU NAKON TRAGEDIJE NA VLASINSKOM JEZERU: Mila se igrala sa sestricom i odjednom joj je pozlilo! Pokušali smo da joj pomognemo, BILA JE BEZ SVESTI!

Izvor: RTV Pink, 17.Avg.2019

Dvogodišnja devojčica Mila J. iz Rume preminula je u petak ujutru u bolnici u Surdulici, pošto joj je prethodno pozlilo na Vlasinskom jezeru. Devojčici je pozlilo istog dana kada je porodica doputovala na Vlasinu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.