Izvor: Blic, 29.Apr.2021, 20:41

DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA! Psovao i vikao na nju i njenu majku, pa besan izleteo iz stana, izgleda ništa od pomirenja

Marina Gagić napustila je Darka Lazića i iz Brestača otišla u kuću svojih roditelja u Pećincima. Pre neku noć u domu porodice Gagić u Pećincima dogodila se prava drama kada je folker banuo i počeo da se svađa sa verenicom Marinom i njenom majkom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je ovde lud?! Darko kaže da se posvađao sa Marinom, a ona izgleda to nije čula pa pokušala da prevari: "Pa, sve je u najboljem redu"

Izvor: Blic, 30.Apr.2021, 00:41

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Marina Gagić napustila Darka Lazića, folker jee priznao da su se posvađali, a Marina to očigledno nije shvatila, pa je rešila da se napravi luda i pokuša da obmane javnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.